Apparaten en accessoires
Varkenshaasje in papillot
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
10 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook4
-
olijfolie40 g
-
prei in schijfjes150 g
-
wortelen in schijfjes150 g
-
fijn zout plus extra naar smaak1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper plus extra naar smaak1 snuifje
-
witte wijn100 g
-
paprikapoeder1 el
-
varkenshaasje (400 g elk)1600 g
-
water1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
585 kJ /
140 kcal
Vetten
10 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Runderpastei met bier
1u. 40min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Steak Stroganoff
45min
Kip in perziksaus
40min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Chocoladetruffels
2u. 45min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min